CHECKA IN

På flera populära semesterorter i Sverige byggs bostadsrätter som är ämnade för att både bo i och hyra ut. I det norra huset finns Åhus Bryggas hotellsviter färdiginredda med designmöbler från ledande skandinaviska leverantörer. Lägenheterna är välplanerade med vacker utsikt, kök från Ballingslöv försett med färdig servis och i badrummet finns även kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

TILLTALANDE

Området kring Åhus Brygga skapar en kontinental känsla med trädäck, solsängar och relax i anslutning till stranden. På bottenvåningen i det norra huset finns lobby samt lokaler avsedda för verksamheter som exempelvis glassbar och restaurang vilket kommer göra Täppetområdet mer tilltalande året runt. Till sviterna finns även kopplat en rad tjänster som uthyrning av din lägenhet, städning, fönsterputsning och tvätt.

Allt för att göra det goda livet ännu godare.

Välkommen in på en virtuell rundtur i hotellsviten

Material

Genomgående i alla hotellsviter är det ljusa, ultramattlackade tvåstavsgolv av ask. I entréer och i badrummen ligger kalkstensklinkers på golvet. Luckor och dörrar är enhetligt peppargrå för att skapa hotellkänsla. Bostadsrätterna håller genomgående samma höga standard och där finns även möjligheten att göra fler personliga tillval.

INREDNING

Hotellsviternas inredning är vald med omsorg, dels för att förhöja intrycket av lägenheten men också för att skapa en skandinaviskt enhetlig linje. Många av de välrenommerade leverantörerna kommer dessutom från södra Sverige som Örsjö, Värnamo och Lammhult.

Cyklar från Monark

För att göra dina strövtåg lättare ingår tillgång till elcyklar, exklusivt för alla som bor på Åhus Brygga. Med motor fram och batteri bak tar du dig smidigt fram även i branta backar. Cyklarna kommer från den svenska kvalitetsleverantören Monark som står för ”tidlös design i tiden”.

BOSTADSVÄLJARE

Hitta din bostad

Loading…

Åhus Brygga säljs av Mäklarhuset som har kontor i Åhus och Kristianstad. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga mätningar är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften. Åtta av de senaste tio åren har vi haft Sveriges nöjdaste kunder och alltid varit på prispallen. Det betyder att vi gör allt för att ge dig Sveriges bästa mäklartjänst även i din nästa bostadsaffär.

Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig att hitta rätt plats på bryggan!

Lena Fridlund Danielsson 044-590 22 10 • 0709 88 20 01 lena.danielsson@maklarhuset.se

Sandra Berntsson 044-590 22 22 • 0709 88 20 12 sandra.berntsson@maklarhuset.se

www.maklarhuset.se

Efter mer än 70 år i byggbranschen vet vi på GBJ Bygg vad som krävs för att leverera kvalitetsbostäder till nöjda kunder. Vår samlade erfarenhet har hjälpt oss att etablera GBJ Bygg som ett stabilt och välrenommerat byggföretag. Dit har vi tagit oss genom att aldrig pruta på vare sig kvalitet eller ansvar. Bara det bästa är gott nog, både när det gäller material och byggmetod.

www.gbjbygg.se