UTSIKT I VARDAGEN

Bostadsrätterna har genomgående hög standard och under husen finns garage och förråd som du når via hiss. I lägenheterna har arkitekten tagit stor hänsyn till siktlinjerna ut mot vattnet, oavsett vilken sida av huset lägenheten ligger. Alla fönster löper från golv till tak för att låta ljuset och vyn komma så långt in i bostaden som möjligt. Golvvärme bidrar till fria siktlinjer och hög komfort.

Plats för liv

I köket från Ballingslöv finns gott om plats för matlagning och umgänge med familj och vänner. I badrummet, också det från Ballingslöv, finns gott om fina detaljer. Till exempel designad handdukstork, vägghängd toalett och spotlights i taket. En exklusiv detalj är den hörnplacerade golvbrunnen i duschen. Alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare.

I sovrummet vaggas du till sömns av vågornas brus i en ljus och avslappad miljö. En snygg detalj är det vinklade fönsterhörnet som ger ytterligare siktlinjer och ljusinsläpp. Här finns också genomtänkta och generösa förvaringsutrymmen.

Cyklar från Monark

För att göra dina strövtåg lättare ingår tillgång till elcyklar, exklusivt för alla som bor på Åhus Brygga. Med motor fram och batteri bak tar du dig smidigt fram även i branta backar. Cyklarna kommer från den svenska kvalitetsleverantören Monark som står för ”tidlös design i tiden”.

Välkommen in på en virtuell rundtur i bostadsrätten

DIN EGEN STIL

Du har stora möjligheter att göra tillval efter egen smak. I köket kan du till exempel välja bänkskiva, handtag, blandare och färger på luckor. I badrummet finns möjlighet att välja modell på handtag, färg på luckor samt kakel till vägg och klinkers till golv. I vissa bostadsrätter kan du välja ett badkar.

BOSTADSVÄLJARE

Hitta din bostad

Loading…

Åhus Brygga säljs av Mäklarhuset som har kontor i Åhus och Kristianstad. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga mätningar är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften. Åtta av de senaste tio åren har vi haft Sveriges nöjdaste kunder och alltid varit på prispallen. Det betyder att vi gör allt för att ge dig Sveriges bästa mäklartjänst även i din nästa bostadsaffär.

Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig att hitta rätt plats på bryggan!

Lena Fridlund Danielsson 044-590 22 10 • 0709 88 20 01 lena.danielsson@maklarhuset.se

Sandra Berntsson 044-590 22 22 • 0709 88 20 12 sandra.berntsson@maklarhuset.se

www.maklarhuset.se

Efter mer än 70 år i byggbranschen vet vi på GBJ Bygg vad som krävs för att leverera kvalitetsbostäder till nöjda kunder. Vår samlade erfarenhet har hjälpt oss att etablera GBJ Bygg som ett stabilt och välrenommerat byggföretag. Dit har vi tagit oss genom att aldrig pruta på vare sig kvalitet eller ansvar. Bara det bästa är gott nog, både när det gäller material och byggmetod.

www.gbjbygg.se